Veelgestelde vragen

HOE WERKT RESUI?  

Maak een afspraak in de showroom. Wij nemen je maten en selecteren gelijk de beste pre-owned pakken voor je. Bel gerust als je vragen hebt 023-5277731 en overleg met onze stylist. Binnenkort ook een webshop.

 

WAT IS DE LEVERTIJD?

Bestellingen via de webshop worden uiterlijk op de volgende werkdag verstuurd.

In de showroom kan je je "Instant Maatpak" gelijk meenemen. Tenzij er nog aanpassingen nodig zijn dan duurt het wat langer.  

KAN EEN PAK NOG VERMAAKT WORDEN?
Jazeker, als een pak niet goed past kan het worden aangepast. Hier zijn wel wat kleine kosten mee gemoeid.  Het duurt 1 tot 1,5 week. 
 

KAN IK MIJN PAK RETOURNEREN?
Een ongedragen pak met labels er nog aan kan geruild worden binnen 21 dagen.  

KAN IK NOG ZIEN DAT DE PAKKEN TWEEDEHANDS ZIJN?
Onze pakken zijn geheel "gereconditioneerd" zoals dat heet. Ze zijn gereinigd, er zitten nieuwe labels in, en eventuele beschadigingen zijn gerepareerd. Veel pakken zouden als nieuw in een winkel kunnen hangen. Van anderen kan je aan de binnenkant soms zien dat ze gedragen zijn. Aan de buitenkant zien ze er echter allemaal nieuw uit. Niemand kan vermoeden dat jij een circulair pak draagt. Tot je het trots vertelt!

 
WAAROM IS RESUI CIRCULAIR?
Als er iets is dat de crisis van 2020 de mode industrie zou moeten hebben geleerd dan is het dat fast fashion en massaproductie een doodlopende weg is. Commercieel maar ook wat betreft het milieu. In reactie hierop is Resui ontstaan. Er hangen zo veel prachtige pakken bij mensen in de kast te verstoffen. En tegelijk worden er grote hoeveelheden pakken door grote retailers afgeschreven en vernietigd door overproductie. Dat moet anders.