Veelgestelde vragen

HOE WERKT RESUI?  

Gebruik de kostuum selectie tool op onze homepage om tenminste 1 pak te vinden dat je aanspreekt. Bestel het pak online of maak een afspraak in de showroom om het te komen passen. 

Past je pak niet dan kan je het retourneren en een ander kiezen. Of je kan de hele bestelling anulleren. 

In de showroom kunnen we je een beter passend pak gelijk aanbieden. We kijken dan wat er niet goed is en passen de selectie aan. Zo vinden we jouw perfecte pre-owned pak. 

Zit er na passen en aanpassen nog steeds niks voor je bij? Dan kan je je gegevens registreren. Wij mailen je dan zodra je perfecte pak binnen is.  

 

WAT IS DE LEVERTIJD?

Je pak wordt binnen 3 werkdagen door ons verstuurd.  

KAN EEN PAK NOG VERMAAKT WORDEN?
Jazeker, als een pak niet goed past kan het worden aangepast. Hier zijn wel wat kleine kosten mee gemoeid.  Het duurt 1 tot 1,5 week. 
 

KAN IK MIJN PAK RETOURNEREN?
Een ongedragen pak met labels er nog aan kan geruild worden binnen 14 dagen.  

KAN IK NOG ZIEN DAT DE PAKKEN TWEEDEHANDS ZIJN?
Onze pakken zijn geheel "gereconditioneerd" zoals dat heet. Ze zijn gereinigd, er zitten nieuwe labels in, en eventuele beschadigingen zijn gerepareerd. Veel pakken zouden als nieuw in een winkel kunnen hangen. Van anderen kan je aan de binnenkant soms zien dat ze gedragen zijn. Aan de buitenkant zien ze er echter allemaal nieuw uit. Niemand kan vermoeden dat jij een circulair pak draagt. Tot je het trots vertelt!

 
WAAROM IS RESUI CIRCULAIR?
Als er iets is dat de crisis van 2020 de mode industrie zou moeten hebben geleerd dan is het dat fast fashion en massaproductie een doodlopende weg is. Commercieel maar ook wat betreft het milieu. In reactie hierop is Resui ontstaan. Er hangen zo veel prachtige pakken bij mensen in de kast te verstoffen. En tegelijk worden er grote hoeveelheden pakken door grote retailers afgeschreven en vernietigd door overproductie. Dat moet anders.