Over Resui

Resui is dé bestemming voor hoogwaardige pre-owned pakken in Nederland. Met een passie voor duurzaamheid en stijl, hebben we ons toegelegd op het geven van een tweede leven aan kwaliteitskleding. Opgericht in 2021 door Jilles Neijndorff en Piter Mandemaker, streven we ernaar om de miljoenen ongebruikte pakken in Nederland nieuw leven in te blazen, terwijl we bijdragen aan een duurzamere mode-industrie.

Bij Resui staat de kwaliteit en pasvorm van het pak voorop. We geloven dat dit tijdloos is. We hebben onze collectie samengesteld gericht op de zakelijke drager of iemand die gewoon een net pak nodig heeft. De meeste pakken zijn daarom blauw en grijs, kleuren die iedereen staan en nooit uit de mode zijn. Elk pak ondergaat een uitgebreid inspectie en refurbishment proces. We meten daarbij elk pak handmatig na. Zo weet je zeker dat je online altijd de juiste maat koopt. 

Met behulp van cutting-edge technologieën, zoals onze zelf ontwikkelde algoritmes en virtuele fotoshoots, streven we ernaar om een naadloze en gepersonaliseerde winkelervaring te bieden. Bij Resui geloven we dat hergebruik van kleding niet alleen een statement is, maar ook een positieve impact heeft op het milieu.

Sluit je aan bij ons in onze missie om de mode-industrie te veranderen, één pak tegelijk. Welkom bij Resui.

Jilles en Piter