Crowdfunding voor circulaire pakken

 NOG

Mogen wij je pak hebben? 

Je krijgt er 50% korting voor terug op een Resui pak. Met deze crowdfund actie willen we Resui een kickstart geven. Dit doen we door pakken te verzamelen.  Dus draag je een pak niet meer. Bijvoorbeeld omdat het niet past. Of omdat je een ander beroep hebt. Geef het aan ons en wij doen er wat moois mee. 

Hoe en waar je pak inleveren

Doneer je pak aan ons. In ruil daarvoor krijg je een korting van 50% op een Resui pak. Of kies tegen een kleine bijbetaling een van de andere beloningen hieronder 

  • We halen je pak(ken) graag op. Rondom Haarlem doen we dat zelf. Daarbuiten wordt het gehaald door PostNL. Mail, app of bel als je je pak wilt laten ophalen en geef je adres en wanneer je thuis bent op: piter@mandemaker-maatpak.nl / 06-28418945. Wij bevestigen een datum en tijdvak. 
  • Inleveren bij Mandemaker Maatpakken op de Oudeweg 147 van donderdag t/m zaterdag tussen 10:00 en 17:00. Bel of app even voor je komt dan zorgen we dat we tijd hebben.
  • Inleveren bij Mario Mode op de Kampervest 1 in Haarlem van maandag t/m zaterdag tussen 9:00 en 18:00.
  • Stuur het pak aan ons op. Gebruik daarvoor het volgende adres: Resui, Roekenbos 82, 2134 VJ, Hoofddorp. Doe een briefje met je naam en rekeningnummer er bij en wij vergoeden de zendkosten (€ 6,75). Of mail of app ons van tevoren en je krijgt een digitaal verzendlabel (piter@mandemaker-maatpak.nl / 06-28418945)

Beloningen ♔

∞ Inleveren van je pak: -- 50% korting op een Resui pak

Als je een pak bij ons inlevert krijg je een kortingsvoucher voor 50% op een Resui pak. Je kan gelijk je Resui pak halen of na afloop van de crowdfunding als de collectie groter is. De voucher is overdraagbaar. Dus heb je een neefje, broer, vriend of gewoon een kennis die een pak zoekt. Geef de voucher! Bekijk hieronder de voorwaarden waar een ingeleverd pak aan moet voldoen.


∞ € 49 + inleveren van je pak: -- Een Resui pak

Voor € 49 nog 50% extra korting op je pak. Dat betekent dat een ingeleverd pak + € 49 recht geeft op een ander Resui pak. 

Liquid error (sections/pf-259faa08 line 181): product form must be given a product

∞ € 99,- (zonder inleveren pak): -- Een Resui pak

Koop nu in de voorverkoop een Resui pak voor € 99,- ipv rond de € 200,- nadat deze actie afloopt. 

Liquid error (sections/pf-259faa08 line 190): product form must be given a product

Beloningen zonder inleveren pak

Heb je geen pak om in te leveren maar wil je dit duurzame project toch steunen? Dat kan met onderstaande beloningen

Liquid error (sections/pf-259faa08 line 231): product form must be given a product

∞ € 10,- (zonder inleveren pak): -- Steun ons zonder tegenprestatie

Maar wel met onze eeuwige dank! Steun ons zonder tegenprestatie. Draag je een duurzame en CO2 neutrale toekomst een warm hart toe? Voor € 10,- geef je ons een steun in de rug om dit concept verder te ontwikkelen. 

Liquid error (sections/pf-259faa08 line 240): product form must be given a product
Section

Voorwaarden aan ingeleverde pakken

Het pak moet van wol zijn en in goede staat verkeren. Bij twijfel kan je je pak altijd inleveren. Voldoet het niet aan onze voorwaarden dan krijg je geen kortingsvoucher en kan je je pak weer ophalen. Bij twijfel kan je even een foto appen of mailen naar piter@mandemaker-maatpak.nl / 06-28418945. 

  • De buitenstof moet puur wol zijn. Dus geen polyester of combinatie met polyester. Je kan de samenstelling van de stof zien in het waslabel dat vaak in de binnenzak gestikt zit.
  • Kleine vlekjes mogen er op zitten zolang ze verwijderbaar zijn.
  • Een enkele kleine beschadiging is geen probleem. Het moet wel te repareren zijn. Bijvoorbeeld een loszittende of missende knoop is geen probleem
  • Geen grote slijtplekken. De stof zelf is dan door ons niet te herstellen

Over Resui

De markt voor tweedehands pakken functioneert niet. Als consument is het moeilijk om een circulair pak te vinden van goede kwaliteit dat ook nog goed past. En als je een pak wilt verkopen kost dat veel tijd en moeite terwijl je er weinig voor krijgt.  

Onze oplossing is een grote en zorgvuldig samengestelde collectie circulaire (maat)pakken. In de showroom meten we de klant eerst op. Daarna zoeken we met het door ons ontwikkelde algoritme een perfect passend pak. 

23-11-2021
We naderen het einde van de actie. Nog een paar dagen kan je je pak inleveren en 50% korting krijgen op een Resui pak. En we waren op de TV! :  www.nhnieuws.nl.

3-11-2021
De crowdfunding is goed en wel van start. Veel support en reacties op alle social media en zelfs via landelijke media zoals Textilia en de Ondernemer. Daarnaast komt TV Noord Holland nog met een leuk stukje over de actie. 
Maar het belangrijkste zijn alle pakken die we al hebben mogen ontvangen en al toegezegd zijn. Onze hartelijke dank!

25-10-2021
Nog een dagje en dan gaan we echt van start met onze crowdfunding actie!

22-10-2021
Erwijn Wijman schreef een geweldig stuk op zijn Linkedin over Resui. Dank! 

21-10-2021
Een mooi artikel in De Ondernemer: "Startup Resui introduceert het circulaire Instant Maatpak" www.deondernemer.nl

19-10-2021
Bedankt Daniel Andriessen voor het inleveren van je pakken vandaag. Je bent de eerste! Jammer dat ze jou niet meer passen maar we weten zeker dat iemand anders er blij mee gaat zijn.

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER RESUI

Kenneth Nieuweboer

Marketeer

Het concept van Resui spreekt mij aan. Niet alleen omdat ik ‘hergebruik’ belangrijk vind, maar ook omdat je door gebruik te maken van Resui vaker en sneller een pak op maat koopt tegen een aantrekkelijke prijs. We hebben allemaal wel zo’n pak dat na een paar maanden toch niet meer zo goed past of toch een beetje tegenvalt qua kleur. Inmiddels een paar pakken gepast en door de grote database waren deze allemaal geschikt.

Adwin van Trigt

Ondernemer

Het idee om "maatpakken'' een tweede leven te geven past helemaal in de trend van NU. Duurzaamheid is een hot topic en producten en diensten die hierop inspringen zijn succesvol. Met Piter's achtergrond en praktijkervaring in de maatpakken is Resui in vakkundige handen. Dit gecombineerd met zijn visie om vernieuwend te denken en maatpakken een duurzaam 2e leven te geven gaat van Resui ongetwijfeld een succes maken.

Victor de Weerd

Coach

Ik had in korte tijd een pak nodig, gelukkig vond ik Piter bereid om mij te helpen. Binnen een uur had ik een goed zittend pak. Wat een service! Vriendelijk en behulpzaam was hij. Heel fijn, kom zeker terug.

Resui wordt ondersteund door