Resui staat 6 en 7 oktober op hét duurzame en innovatieve event van het jaar

Posted by Piter Mandemaker on

👔 Resui Pre-Owned Pakken neemt deel aan het baanbrekende C-The Future evenement op 6 en 7 oktober in Haarlem! 🌟

Het is alweer twee jaar sinds we ons hebben toegewijd aan het samenvoegen van duurzaamheid en stijl, en we zijn trots dat we zijn uitgenodigd voor C-The Future, hét vooraanstaande evenement op het gebied van duurzaamheid 🌍 en innovatie in Haarlem en Haarlemmermeer.

Op vrijdag 6 oktober staat 'Business Day' op het programma, een dag vol inspiratie, nieuwe perspectieven, samenwerking en vaardigheidsontwikkeling. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, overheden en kennisinstellingen is dit een kans om in actie te komen. Registreer je hier: https://lnkd.in/eV7duBKi. Voor een select aantal gasten hebben wij nog gratis tickets voor vrijdag beschikbaar. Stuur mij een berichtje als je interesse hebt.

Zaterdag 7 oktober is de dag voor iedereen, vrij toegankelijk en zonder ticket. Kom ontdekken wat er nu al mogelijk is en wat de toekomst in petto heeft. Tijdens deze dag kun je zelf creëren, ontwerpen, printen en experimenteren, en het maakt ook deel uit van het Weekend van de Wetenschap en de Sustainable Fashion Week.

Wat kun je van Resui verwachten op C-The Future?

🛍️ Resui Pre-Owned Pakken zal aanwezig zijn in de Fair Fashion Pop-up, waar duurzame mode en textiel centraal staan. Laat je bij ons opmeten en we mailen je de selectie pakken die jou perfect passen! 

Mis dit geweldige evenement niet en vergezel ons op C-The Future. Het is de perfecte gelegenheid om de toekomst van duurzame mode te verkennen en stijlvolle keuzes te maken.

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published