Crowdfunding update - Meer pakken, minder CO2

Posted by Piter Mandemaker on

Afgelopen november hebben we onze crowdfunding campagne afgerond. Dankzij de vele gedoneerde pakken en het enthousiasme voor dit concept hebben we Resui verder kunnen ontwikkelen.


- De pakken die vergaard zijn door de crowdfunding en daarna zijn klaargemaakt voor verkoop. De collectie is daarmee fors uitgebreid.

- De verkoop van Resui pakken is sinds de crowdfunding sterk toegenomen. Wekelijks zien we nieuwe klanten.

- De enthousiaste reacties op Resui hebben ons gemotiveerd om de software en het algoritme verder te ontwikkelen. We kunnen nu nog beter en sneller een passend pak vinden in de collectie.

Co-founder gezocht

Voor de ontwikkeling van Resui heb ik kunnen bouwen op een groep enthousiaste professionals voor advies en ondersteuning. Echter heb ik gemerkt dat om Resui echt naar het volgende niveau te tillen een vaste partner of co-founder zeer waardevol kan zijn. Iemand die met net zoveel enthousiasme als ik een impact wil maken met het verduurzamen van pakken. Met een partner krijgt Resui meer continuïteit en is het bovendien voor investeerders aantrekkelijker.

Eigenschappen co-founder:
  • Flexibel en breed inzetbaar
  • Ervaring met een of meer van de volgende zaken: marketing, mode, retail, software development, machine learning, startups, duurzaam ondernemen
  • Enthousiasme om Resui tot een succes te maken.
Ken je iemand of heb je zelf interesse? Mail piter@mandemaker-maatpak.nl of bel 06-28418945.

Piter Mandemaker

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published