De 10 voordelen van een tweedehands pak

Geplaatst door Piter Mandemaker op

Tweedehands kleding is razend populair. Maar niet iedereen is er weg van. Zeker als het een (maat)pak betreft is men gevoelig voor kwaliteit. Wat zijn de voordelen van een tweedehands pak ten opzichte van een nieuw (maat)pak? 

1 - Tweedehands pakken zijn goedkoper. Voor de helft of minder van de nieuwprijs koop je een gedragen pak. Met die circulariteit bespaar je dus gelijk honderden Euro's. Dat betekent dat je met het zelfde budget een hogere kwaliteit pak kan aanschaffen.

2 - Tweedehands pakken zijn tijdloos. De mode voor (maat)pakken veranderd maar heel langzaam. Het is niet zoals met een auto die technologisch na 5 jaar al verouderd is.

3 - Niemand ziet het verschil. Jij weet zelf dat je pak tweedehands is. Maar als het pak in goede staat is zoals de Resui pakken zal niemand het verschil zien

4 - Tweedehands pakken zijn duurzaam. Nu we steeds meer toegaan naar een circulaire economie draag je behoorlijk bij aan reductie van CO2 uitstoot. Een uitgebreid onderzoek gepubliceerd in een Fins wetenschappelijk tijdschrift liet zien dat tweedehands kleding de meest duurzame optie is. Het is beter voor het milieu dan nieuw kopen en zelfs dan het huren van kleding. Je keuze voor een tweedehands pak heeft dus echt impact.

5 - De markt voor tweedehands kleding groeit heel erg hard. Dat betekent dat je helemaal van deze tijd bent als je voor een circulair pak gaat.

6 - Inruilen van een tweedehands pak voor een ander pak is bij Resui zonder problemen mogelijk. Je betaald een bedrag voor onze service van reinigen en het weer opnemen in de collectie. Maar het betekent dat je door het jaar heen makkelijk en tegen lage kosten meerdere pakken kan dragen. Voor je collega’s of vrienden lijkt het of je een hele garderobe hebt!

7 - Je hebt veel keuze aan modellen en kleuren. Bij Resui hebben we honderden pakken die elk verschillend zijn. De kans is klein dat je niet vind wat je nodig hebt.

8 - Maatwerk is ook bij tweedehands kleding mogelijk. Bij Resui hebben we de maten van elk pak in onze database. Met ons via Machine learning ontwikkelde algoritme selecteren we voor jouw een perfect passend pak. 

9 - Aanpassingen aan tweedehands pakken zijn altijd mogelijk. Niet alleen bij aanschaf maar ook later als je bijvoorbeeld bent afgevallen. 

10 - Het is gelijk klaar. Ten opzichte van een nieuw maatpak kan je een tweedehands maatpak gelijk meenemen. Je hoeft niet weken of zelfs maanden te wachten.

 

 

 

0 reacties

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd